09 ianuarie 2017, 12:00 Realitatea moldovenească views 5736
Au fost stabilite preţuri minime la ţigări
09 ianuarie 2017, 12:00 Realitatea moldovenească views 5736

Au fost stabilite preţuri minime la ţigări

În Moldova, de pe 1 ianuarie 2017, au fost stabilite prețuri minime orientative de vînzare cu amănuntul a ţigărilor cu filtru şi fără filtru.

Aplicarea lor este prevăzută de Legea cu privire la bugetul de stat al ţării pe anul 2017, adoptată anterior.
Conform documentului, în particular, nivelul prețului minim orientativ de vînzare a ţigărilor cu filtru constituie 16 lei pachetul, iar al ţigărilor fără filtru – 7 lei.

Iniţiativa stabilirii prețurilor minime orientative de vînzare cu amănuntul a ţigărilor cu filtru şi fără filtru a fost înaintată de deputatul în Parlament din fracţiunea Partidului Comuniştilor, Oleg Reidman. Iniţiativa lui a fost susţinută parţial, deoarece deputatul propunea să se stabilească prețul minim orientativ de vînzare a ţigărilor fără filtru la nivelul de 12 lei pachetul, iar ca rezultat el a fost stabilit la nivelul de 7 lei pachetul.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

preţ , Ţigări

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
325 locuitori

Bulbocii Noi este un sat din cadrul comunei Bulboci, raionul Soroca. Localitatea se află pe malul rîului Căinar, la 32 km de oraşul Soroca şi la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 325 de oameni. Satul Bulbocii Noi a fost înființat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.