16 martie 2017, 12:30 Realitatea moldovenească views 5978
Ministrul Grama suspendat din funcție
16 martie 2017, 12:30 Realitatea moldovenească views 5978

Ministrul Grama suspendat din funcție

Procurorii au emis astăzi ordonanță de punere sub învinuire a ministrului agriculturii, Eduard Grama pentru corupere pasivă.

Tot astăzi, procurorii urmează sa transmită Guvernului demersul de suspendare din funcție a ministrului, in conformitate cu art. 200 din Codul de procedura penala. De asemenea, CNA informează că numitul a primit ieri îngrijiri medicale după ce a acuzat probleme de sănătate în timpul audierilor. Medicii au decis ca, avînd în vedere intervenția chirurgicala pe cord, pe care a suferit-o anterior, sînt necesare investigații suplimentare.

Astăzi, un consiliu, format din mai multi medici, a decis ca el sa rămînă sub supraveghere medicala într-o instituție specializata. Medicii urmează sa transmită procurorilor toate actele medicale care stau la baza acestei solicitari. 6

Cuvinte cheie:

ministru , agricultura

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
100 locuitori

Marianca de Sus este un sat din cadrul comunei Zaim, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Căușeni și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 100 de oameni. Satul Marianca de Sus a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.