23 mai 2017, 15:10 Realitatea moldovenească views 27571
Amenzi de peste un milion de lei pentru vînzătorii de țigări
23 mai 2017, 15:10 Realitatea moldovenească views 27571

Amenzi de peste un milion de lei pentru vînzătorii de țigări

Amenzi de peste un milion de lei au fost aplicate de inspectorii fiscali ca urmare a verificărilor efectuate timp de o lună la agențiii economici care comercializează țigări cu amănuntul.

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Fiscal de Stat, au fost vizitați 254 de agenți economici. Amenzile au fost aplicate pentru încălcarea prețului minim de vânzare cu amănuntul a țigărilor, pentru neutilizarea mașinii de casă și control la efectuarea decontărilor bănești în numerar și pentru neprezentarea la prima cerere a documentelor de evidență.

În urma verificărilor efectuate, Serviciul Fiscal de Stat a aplicat sancțiuni fiscale în sumă de 1 010 879 lei. Totodată, în baza Codului Contravențional au fost întocmite 118 procese-verbale și aolicate amnzi de peste 133 de mii de lei.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

amenda , Ţigări , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1230 locuitori

Zăbriceni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Zăbriceni și Oneşti. Satul Zăbriceni este situat la o distanță de 16 km  de orașul Edineţ, la 14 km de stația de cale ferată Brătușeni și  la 218 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 1230 de oameni. Prima atestare documentară a satului Zăbriceni (cu denumirea Zubriceni) din ținutul Hotin, datează din 17 aprilie 1429. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.