13 iunie 2017, 15:35 Realitatea moldovenească views 7076
Anunț important al Ministerului Muncii
13 iunie 2017, 15:35 Realitatea moldovenească views 7076

Anunț important al Ministerului Muncii

Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei îndeamnă toate rudele de gradul I (soția/soțul sau mama/tatăl) persoanelor decorate post-mortem cu „Ordinul Republicii" sau cu ordinul „Ștefan cel Mare" să depună cererea cu documentele necesare în termen de pînă la 31 iulie 2017 inclusiv pentru a beneficia de alocațiile acordate pentru aceste dinstincții.

Dreptul la prestația dată se va stabili începînd cu 1 septembrie 2016, dar nu mai devreme de data stabilirii pensiei/alocației sociale de stat, în condițiile Hotărîrii Guvernului.

Pentru informații suplimentare, potențialilor beneficiari li se recomandă să se adreseze la casa teritorială de asigurări sociale de la locul de trai.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
769 locuitori

Agronomovca este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Agronomovca, Zăzulenii Noi și Negurenii Noi. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni şi la 95 km de Chişinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Satul Agronomovca a fost întemeiat în anul 1912.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.