21 iunie 2017, 11:35 Realitatea moldovenească views 4238
15 izolatoare de detenţie provizorie urmează a fi renovate
21 iunie 2017, 11:35 Realitatea moldovenească views 4238

15 izolatoare de detenţie provizorie urmează a fi renovate

Cel puţin 15 izolatoare de detenţie provizorie urmează a fi renovate, iar aproximativ 100 de celule modernizate. La fel, vor fi achiziţionate 25 de unităţi de transport specializate pentru transportarea persoanelor aflate în custodia poliţiei. Cel puţin 200 de angajaţi instruiţi în materie de respectare a drepturilor omului – toate aceste acţiunile se regăsesc într-un proiect prezentat spre dezbateri publice de către Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit proiectului, urmează să fie implementat programul „E-Reținere", care va permite monitorizarea persoanelor pe perioada aflării în custodia poliției.

O mare parte din bani va fi oferită de Uniunea Europeană, iar restul urmează a fi acoperit din proiecte de asistență externă şi donații.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

reparatie , proiect

Comentarii

 (1)
  • #1 Evgenii Răspunde Citează selecţia
     Вместо чтобы поднять экономику страны , вы готовите клетки людям.
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1119 locuitori

Mîndreştii Noi este un sat din cadrul comunei Bilicenii Noi, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Sîngerei și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1119 oameni. Satul Mîndreștii Noi a fost înființat în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.