24 iulie 2017, 15:00 Realitatea moldovenească views 25315
Linie directă cu președintele Igor Dodon pe Odnoklassniki
24 iulie 2017, 15:00 Realitatea moldovenească views 25315

Linie directă cu președintele Igor Dodon pe Odnoklassniki

Șeful statului, Igor Dodon, a declarat despre ieșirea sa în renumita rețea de socializare Odnoklassniki.

În premieră, la numeroasele solicitări ale concetățenilor noștri, pe rețea va fi deschisă o linie directă cu președintele.

„S-au acumulat multe întrebări pentru transmisiunea în direct preconizată pentru seara de mîine. Întrebările continuă să parvină. Am să încerc să ofer răspunsuri la un număr maxim dintre ele", a menționat Igor Dodon

Președintele Moldovei a specificat că așteaptă întrebări. Transmisiunea în direct va putea fi urmărită la 25 iulie, începînd cu ora 19.30, accesînd pagina personală de pe Odnoklassniki https://ok.ru/igor.dodon1.

Astăzi a devenit cunoscut faptul că, săptămîna curentă, la Comrat va avea loc o întrevedere a președintelui Moldovei cu conducerea Găgăuziei.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , retea de socializare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1862 locuitori

Sauca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Sauca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 21 km de orașul Ocnița și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1862 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sauca datează din anul 1634.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.