26 iulie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 5863
Ministerul Sănătății a acționat în judecată mai mulți absolvenți? (DOC)
26 iulie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 5863

Ministerul Sănătății a acționat în judecată mai mulți absolvenți? (DOC)

Mai mulți absolvenți de la Medicină au fost acționați în judecată de Ministerul Sănătății, care cere de la fiecare suma de 235 de mii de lei, pe motiv că nu s-au angajat în spitalele în care au fost repartizați de Minister.

Despre aceasta a anunțat pe o rețea de socializare unul dintre acești absolvenți, Daniel Moscalenco, transmite NOI.md.

Acesta a postat originalul documentului, semnat de viceministrul Sănătății Oleg Creciun.

„Ministerul Sănătăți a acționat în judecată pe unii colegi de-ai mei, cerînd de la fiecare suma de 235 de mii de lei, pentru că nu s-au angajat în spitalele în care au fost trimiși de Minister. Asta nu e glumă. Ei chiar au făcut-o și cică sînt deja peste 100 de cereri de chemare în judecată. Asta după ce muncești de te rupi 4 ani, fiind răsplătit cu o bursă mizeră, după ce termini rezidențiatul – mai ești dator Ministerului.

P.S. Abia aștept și cererea mea de chemare în judecată pentru că nu m-am dus la muncă la Spitalul din Șoldănești", a scris Moscalenco.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1963
Populația:
350 locuitori

Dubovca este un sat din cadrul comunei Bozieni, raionul Hînceşti care se află la distanța de 13 km de orașul Hîncești și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 350 de oameni. Satul Dubovca a fost întemeiat în anul 1963.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.