19 septembrie 2017, 16:30 Realitatea moldovenească views 41157
Pe 21 septembrie președintele RM va vorbi cu cetățenii Moldovei
19 septembrie 2017, 16:30 Realitatea moldovenească views 41157

Pe 21 septembrie președintele RM va vorbi cu cetățenii Moldovei

Joi, 21 septembrie, la ora 19.00, la canalul de televiziune Accent TV, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va răspunde în direct la întrebările cetățenilor.

Șeful statului va da răspunsuri la cele mai actuale întrebări pe care i le vor adresa locuitorii Moldovei. Întrebările pot fi trimise pe pagina canalului de televiziune Accent TV atît în format text, cît și în format video, în limbile moldovenească și rusă.

De remarcat faptul că președintele va fi prezent la emisiunea"Linia Directă" de la postul de televiziune a doua oară. Anterior, Igor Dodon a răspuns la întrebările cetățenilor și pe pagina sa de pe rețelele de socializare, acumulînd circa un milion de vizualizări.

Sursa: actualitati.md

Cuvinte cheie:

președinte , Igor Dodon

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
397 locuitori

Dişcova este un sat din cadrul comunei Puţintei, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1002 oameni. Satul Dișcova a fost menționat documentar în anul 1582.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.