20 aprilie 2018, 12:30 Realitatea moldovenească views 9811
Programările online la examenul pentru obținerea permisului de conducere
20 aprilie 2018, 12:30 Realitatea moldovenească views 9811

Programările online la examenul pentru obținerea permisului de conducere

Programările la urgență pentru proba teoretică și practică la examenul de obținere a permisului de conducere în cadrul Secției calificare a conducătorilor auto mun. Chișinău se fac exclusiv online. Decizia a fost aprobată printr-un ordin de către directorul Agenției Servicii Publice (ASP), Sergiu Railean.

Candidații pot beneficia de Serviciul „Programarea urgentă la examenul de obţinere a permisului de conducere" accesînd pagina web www.programari.registru.md sau prin intermediul paginii oficiale a Agenției www.asp.gov.md. Perioada maximă de programare urgentă la examen în cadrul Secţiei calificare a conducătorilor auto Chişinău nu poate depăşi trei zile. Costul serviciului este de 300 de lei.

Totodată, la proba practică sunt admise doar persoanele care au susținut cu succes examenul teoretic. Cei care au obținut calificativul „respins" pot susține un nou examen numai după o perioadă de cel puțin cinci zile calendaristice, pentru proba teoretică, și zece zile calendaristice pentru proba practică.

Din 13 aprilie, rezultatul admis la proba teoretică este valabil timp de un an.

De asemenea, Serviciul gratuit „Programare prealabilă la examenul de obţinere a permisului de conducere" rămâne în vigoare și poate fi solicitat prin telefon, online sau direct la subdiviziunea teritorială.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

examen , permis de conducere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1880
Populația:
342 locuitori

Vladimirovca este un sat din cadrul comunei Găvănoasa, raionul Cahul. Satul are o suprafaţă de circa 0.88 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 7.24 km. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Cahul și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 342 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Vladimirovca datează din anul 1880.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.