21 mai 2018, 15:40 Realitatea moldovenească views 11027
Distincții de stat la 25 de ani de la fondarea Academiei de Administrare Publică
21 mai 2018, 15:40 Realitatea moldovenească views 11027

Distincții de stat la 25 de ani de la fondarea Academiei de Administrare Publică

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la fondarea Academiei de Administrare Publică, șeful statului, Dodon Igor a conferit  instituției Ordinul de Onoare, transmite Noi.md.

Înalta distincție a fost oferită în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în promovarea politicii de stat în domeniul administraţiei publice, pentru contribuția substanțială a corpului didactic la dezvoltarea profesională continuă a funcţionarilor publici şi activitate metodico-ştiinţifică prodigioasă.

Totodată, un șir de colaboratori ai acestei prestigioase instituții de învățămînt superior din țară s-au învrednicit de distincții de stat din partea șefului statului.

Astfel, pentru merite în promovarea politicii de stat în domeniul administraţiei publice, contribuţie la pregătirea și perfecționarea funcţionarilor publici şi activitate metodico-ştiinţifică prodigioasă, președintele Republicii Moldova, Domnul Dodon Igor, a acordat Medalia „Meritul Civic” doamnelor Vera COSTÎȘINA, Tatiana Savca, Rodica SOBIESKI-CAMERZAN, Tatiana Saptefrati și Aurelia Țepordei .

Titlul onorific „Om Emerit” i-a fost acordat domnului Mihail MANEA.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

distinctie , Igor Dodon , academia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
651 locuitori

Mărdăreuca este un sat din cadrul comunei Boşcana, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanţă de  19 km de oraşul Criuleni şi la 25 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 651 de oameni. Satul Mărdăreuca a fost întemeiat în anul 1932.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.