10 iulie 2018, 12:00 Realitatea moldovenească views 6566
PDM, acceptat în grupul social-democraților din cadrul Adunării Parlamentare a OSCE
10 iulie 2018, 12:00 Realitatea moldovenească views 6566

PDM, acceptat în grupul social-democraților din cadrul Adunării Parlamentare a OSCE

Partidul Democrat din Moldova a fost acceptat oficial în grupul social-democraților din cadrul Adunării Parlamentare a OSCE.

Anunţul a fost făcut ieri de deputatul, Sergiu Sîrbu, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, în postarea sa Sergiu Sîrbu i-a mulţumit lui Doris Barnett, deputat în Bundestag şi lider al delegației germane al Adunării Parlamentare pentru sprijin şi încredere. Deputatul democrat se află într-o vizită de lucru la Berlin, la sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a OSCE unde au loc mai multe şedinţe a comitetelor din cadrul instituţiei.

Un subiect aparte va ţine de adoptarea Declarației cu referire la Republica Moldova și soluționarea conflictului din stînga Nistrului. Sesiunea anuală reuneşte peste 300 de parlamentari care reprezintă 57 de țări din America de Nord, Europa și Asia.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

PDM , OSCE

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
46 locuitori

Mărcăuţii Noi este un sat din cadrul comunei Mărcăuţi, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 17 km de orașul Briceni, 33 km de stația de cale ferată Ocnița și 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 46 de oameni. Satul Mărcăuții Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.