26 mai 2012, 12:45 Realitatea moldovenească views 4133
26 mai 2012, 12:45 Realitatea moldovenească views 4133

Dumitru Ciubașenco: „Alianţa pentru homosexuali”

Deputaţii din Alianţa pentru Integrare Europeană au adoptat legea privind asigurarea egalității de şanse, alias legea privind egalitatea de şanse, alias legea cu privire la non-discriminare.

Deşi titlul proiectului de lege a fost schimbat de trei ori, iar unele articole au fost redactate în mod repetat, esenţa sa a rămas aceeaşi: în Moldova va fi creat un organism de stat special, care va proteja drepturile diferitor minorităţi, inclusiv sexuale.

Alianţa mult timp s-a jenat să adopte această lege. Parlamentarii, majoritatea creştini ortodocşi, în suflet, desigur, au înţeles că trădează credinţa strămoşilor, legitimînd în Republica Moldova reprezentanţii minorităților sexuale pînă la urmărirea penală a celor care îndrăznesc să le critice. Dar există un proverb moldovenesc: "Mai aproape dinţii decît părinţii". UE oferă AIE de bani - şi deputații alianței au uitat despre credinţa lor.

Aceste deputaţi îndelung au ezitat, ca și cum ar fi ezitat să se ușureze într-un loc public. Dar sula UE, pusă la spate, i-a făcut totuși, să dea jos pantalonii şi această nevoie să o satisfacă. Totodată ei zîmbesc prostește şi  pretind că nu este nimic ruşinos în acest vot scîrbos.

Multă lume, inclusiv foşti susţinători ai partidelor AIE, încă le vor aminti acest vot. Coaliţia a primit deja o poreclă nouă - "Alianţa pentru homosexuali." Să se spele de această pată ruşinoasă le va fi foarte dificil.

Sursa: pan.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
136 locuitori

Decebal este un sat din cadrul comunei Tătărăuca Veche, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 136 de oameni. Satul Decebal a fost menționat documentar în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.