26 septembrie 2018, 16:45 Realitatea moldovenească views 9610
Clasamentul celor mai populare rețele sociale din Moldova
26 septembrie 2018, 16:45 Realitatea moldovenească views 9610

Clasamentul celor mai populare rețele sociale din Moldova

A fost alcătuit clasamentul celor mai populare rețele sociale din Republica Moldova. Care sînt preferințele locuitorilor țării noastre?

Cea mai populară rețea socială din Moldova este Facebook, arată datele sondajului Vox Populi, realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor Republicii.

Facebook este preferat de 34% dintre respondenți. Conform cercetării, în Moldova există un milion de utilizatori ai acestei rețele sociale. Totodată, în trei ani numărul lor s-a dublat.

Pe al doilea loc în clasament s-a situat rețeaua de socializare "Odnoklassniki", care este preferată de 26% dintre respondenți. Mai puțin populare în republică sînt reţelele "V kontakte" (5%) și Twitter (2%).

Potrivit sondajului, 28% dintre respondenți au declarat că nu utilizează deloc rețele sociale, iar 5% nu au putut sau au refuzat să răspundă la întrebare.

Cercetarea sociologică a fost efectuată în perioada 1-12 septembrie. La aceasta au participat 1 191 de persoane. Eroarea maximă este +/- 3%.

Sursa: sputnik.md

Cuvinte cheie:

rating , retea de socializare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
1411 locuitori

Crasnogorca este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Grigoriopol și la 66 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnogorca alcătuia 1411 oameni în anul 2005. Satul Crasnogorca a fost înființat în anul 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.