30 octombrie 2018, 11:45 Realitatea moldovenească views 9029
Fost procuror-șef al Chișinăului: Adevărul despre 7 aprilie a fost mușamalizat
30 octombrie 2018, 11:45 Realitatea moldovenească views 9029

Fost procuror-șef al Chișinăului: Adevărul despre 7 aprilie a fost mușamalizat

Adevărul despre evenimentele din 7 aprilie a fost, în mare măsură, mușamalizat. S-au făcut multe dosare pentru public, pentru cererea spectatorului.

Declarația a fost făcută de fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, la emisiunea „Cutia Neagră" de la postul nostru de televiziune.

„I-au pus în judecată și pe polițiști, și pe protestatari. Adevărul este că nu se știe cine a fost inițiatorul, cine a dat foc la clădire, cine a bătut oamenii", spune fostul procuror. Ivan Diacov se arată nedumerit de ce atunci cînd există mii de fotografii și înregistrări video cu claritate excelentă, de ce nu sînt trași la răspundere cei responsabili.

Ivan Diacov spune că a ridicat dosarul „7 aprilie" și a depistat mai multe încălcări. Potrivit lui, ar trebui de intentat dosar penal față de procurorii care au lucrat cu dosarul „7 aprilie".

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

procuror , 7 aprilie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
673 locuitori

Codru este un sat din cadrul comunei Mîndreşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 15 km de oraşul Teleneşti şi la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 673 de oameni. Satul Codru a fost menționat documentar în anul 1607.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.