03 decembrie 2018, 17:00 Realitatea moldovenească views 9446
În grădiniţe strîng bani pentru
03 decembrie 2018, 17:00 Realitatea moldovenească views 9446

În grădiniţe strîng bani pentru "salariul" lui Moş Crăciun

În grădinițele din capitală au început colectările de bani „de sezon", pentru Moș Crăciun. Primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu spune că părinții au început să scrie plîngeri autorităților municipale la acest subiect.

Codreanu spune că în grădinițe se strîng de la 35 de lei de la fiecare părinte, iar la propunerea ca un tată sau un bunel să se costumeze în Moș Crăciun și să felicite copiii în ajunul sărbătorilor de iarnă, directorii refuză.

„Dacă sînt doritori ca să fie Moș Crăciun, iată cîți sînt aici, la masă", a spus primarul interimar.

Ruslan Codreanu spune că o opțiune ar fi ca actorii de la Teatrul Municipal „Guguță" să se mascheze în Moș Crăciun și să vină în grădinițe: „Vor presta servicii de Moș Crăciun cu bon, tot cum trebuie", a spus edilul interimar.

În același timp, Ruslan Codreanu a spus că unii părinți se plîng de faptul că de la ei se mai colectează bani pentru salariile contabililor.

Sursa: tv8.md

Cuvinte cheie:

Moș Crăciun , grădiniţa , bani

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1448
Populația:
770 locuitori

Făgureni este un sat din cadrul oraşului Străşeni, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Strășeni și la 29 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 770 locuitori. Satul Făgureni a fost menționat documentar în anul 1448 cu numele Curluceni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.