06 decembrie 2018, 15:20 Realitatea moldovenească views 13068
Diplome şi menţiuni pentru cei mai buni pompieri din Moldova (Video)
06 decembrie 2018, 15:20 Realitatea moldovenească views 13068

Diplome şi menţiuni pentru cei mai buni pompieri din Moldova (Video)

Conducerea IGSU a acordat mențiuni mai multor salvatori și pompieri care s-au manifestat în activitate și misiuni de salvare.

Astfel mulţi dintre salvatori au primit insigna IGSU „Salvator Eminent", dar și diplome de onoare. Pentru serviciu ireproșabil și perseverență manifestată în timpul lichidării consecințelor deflagrației de pe bulevardul Moscovei au fost decernați cu diplome de onoare a IGSU și un grup de carabinieri din cadrul Departamentului Trupelor de Carabinieri, aceștia și-au realizat misiunea alături de salvatori în perioada de înlăturare a consecințelor exploziei dramatice.

Anterior, mențiuni pentru înlăturarea consecințelor exploziei de pe bulevardul Moscovei au fost oferite pompierilor și salvatorilor de către conducerea statului, Guvernul Republicii Moldova, dar și Ministerul Afacerilor Interne.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

pompieri , salvatori , diploma

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1836 locuitori

Putineşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Comuna Putineşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Florești și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1836 de oameni. Satul Putinești a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.