26 decembrie 2018, 10:50 Realitatea moldovenească views 9545
Lilu: În Republica Moldova avem produse autohtone cu care ne putem mîndri (Video)
26 decembrie 2018, 10:50 Realitatea moldovenească views 9545

Lilu: În Republica Moldova avem produse autohtone cu care ne putem mîndri (Video)

Jurnalista Lilu este mîndră de faptul că în Republica Moldova poți găsi produse autohtone de calitate care au o istorie în spate.

Fiind prezentă la evenimentul de lansare a unui nou parfum Viorica Cosmetic care îi poartă semnătura, jurnalista a spus că se bucură că, în sfîrșit, companiile autohtone creează un concept al unui produs atît de diferit de tot ceea ce s-a făcut pînă acum.

"Mă bucur că "Viorica-Cosmetic" a început să facă marketing de calitate și să vîndă produsele lor așa cum o fac brand-urile internaționale. Mă bucur foarte mult că avem produs autohton, de care putem să ne mîndrim", a mai adăugat Lilu.

Sursa: noi.md  

Cuvinte cheie:

Viorica Cosmetic , produse

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1643
Populația:
2432 locuitori

Ineşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2432 de oameni. Satul Inești a fost menționat documentar în anul 1643.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.