13 iunie 2019, 17:52 Realitatea moldovenească views 5788
Marioneta lui Plahotniuc nu a spus nimic despre sprijinul său pentru guvernul Filip (Video)
13 iunie 2019, 17:52 Realitatea moldovenească views 5788

Marioneta lui Plahotniuc nu a spus nimic despre sprijinul său pentru guvernul Filip (Video)

Omul de afaceri cu reputație dubioasă, Ilan Șor, care este principalul figurant în cazul "furtului secolului" din sistemul bancar din Moldova, care rămîne în libertate numai datorită sprijinului autorităților actuale, prevede în mod evident opțiunea de a renunța la Partidul Democrat din Moldova și de a "pleca".

Aceasta este părerea experților care consideră că este destul de probabil ca acest plan să fi fost aprobat de Vladimir Plahotniuc, pentru care Ilan Șor are nevoie de mai multe zile.

Trebuie menționat faptul că redacția Noi.md are informații sigure despre faptul că la data publicării materialului "Unde este Ilan Șor?" Ilan Șor nu era în țară și apare întrebarea: Cine i-a permis condamnatului Șor să iasă din țară și de ce?

Anterior, surse care au cerut să rămînă anonime, au anunțat pentru Noi.md că principalul inculpat în furtul miliardului și-a făcut valizele și a zburat din țară. Se pare că s-a întors, dar deja fără valize.

Menționăm că Ilan Șor este principalul figurant în raportul Kroll privind "furtul miliardului". Ilan Șor a fost condamnat anterior de prima instanță la 7,5 ani de închisoare pentru fraudă și spălare de bani în .proporții deosebit de mari de la Banca de Economii. Dar el rămîne la libertate datorită sprijinului autorităților actuale și prelungirii termenului examinării cazului său la Curtea de Apel.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Vlad Plahotniuc , Ilan Shor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1833
Populația:
1840 locuitori

Carabetovca este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Carabetovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 12 km de orașul Basarabeasca și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1840 de oameni. Satul Carabetovca a fost menționat documentar în anul 1833.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.