29 august 2012, 09:40 Realitatea moldovenească views 10618
29 august 2012, 09:40 Realitatea moldovenească views 10618

Au fost premiate cîştigătoarele consursului ”Miss moldovenii.md”

Cîştigătoarele concursului ”Miss moldovenii.md” şi-au primit cadourile şi diplomele de participare la concurs. Acestea au fost înmînate de interpretul Pasha Parfeny şi de designerul din Republica Moldova, Daniel Racoviţă. Astfel, cîştigătoarea premiului mare ”Miss moldovenii.md”, Anastasia Zeleniuc, a primit în dar diadema de argint. Printre premiile oferite tinerei în vîrstă de 21 de ani a fost şi o invitaţie pentru două persoane la restaurantul ”Barracuda”. Anastasia susţine că a rămas foarte emoţionată cînd a aflat că este printre cîştigătoarele concursului.  “Am văzut anunţul pe un site de socializare şi m-am gîndit: de ce să nu particip şi eu? Am plasat o poză cu un costum naţional moldovenesc stilizat”, a spus tînara.

La rîndul său, cîştigătoarea titlului Miss moldovenii.md, Rafaela Lişinschi, care a fost votată de cei mai mulţi dintre vizitatorii site-ului, a primit drept cadou un sejur de 7 zile în Turcia pentru două persoane. Tînara spune că a decis să se înscrie la concurs, deoarece a dorit să atingă încă un scop în viaţă – de a se promova. Ea spune că participă pentru prima dată la concursurile organizate de moldovenii.md, însă prietenul său a participat anterior şi chiar a primit premiul mare. 

Emilia Roşu, cîştigătoarea titlului Miss eleganţă a primit în dar un sejur de 7 zile în Bulgaria, pentru două persoane. Emilia spune că s-a înscris la concurs datorită insistenţei prietenei sale. “Chiar dacă nu sînt în vîrsta tinerilor, mi-am zis: de ce să nu particip? Şi mi-am pus o poză cu costum naţional moldovenesc, fiindcă sîntem moldoveni”, a spus Emilia.

Totodată, Orescu Angela, cîştigătoarea titlului Miss seducţie, a primit drept cadou posibilitatea de a se odihni o zi și o noapte la Poiana Bradului.

Concursul miss Moldovenii.md s-a desfăşurat în perioada 14 iunie15 august 2012, timp în care participantele au fost apreciate de vizitatorii site-ului.

Cuvinte cheie:

moldovenii , concurs

Comentarii

 (1)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
187 locuitori

Ivanovca este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Basarabeasca și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 187 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.