28 iunie 2019, 12:55 Realitatea moldovenească views 4306
Cine vă poate cumpăra? Cum a răspuns Maia Sandu
28 iunie 2019, 12:55 Realitatea moldovenească views 4306

Cine vă poate cumpăra? Cum a răspuns Maia Sandu

„Nimeni nu poate să mă cumpere pe mine... Eu nu cred că am avut foarte mulți oameni politici integri cu adevărat pînă acum, așa că nu cred că ar trebui să comparăm cu ce am avut pînă acum".

Cel puțin astfel a răspuns prim-ministra Maia Sandu atunci cînd a fost întrebată de cine ar putea fi „cumpărată".

Totodată, lidera PAS a spus că se mîndrește cu faptul că are un partid care se finanțează în mod transparent, legal, absolut corect.

„Putem să răspundem pentru absolut toți banii pe care noi i-am cheltuit la partid. Eu pot să răspund pentru toți banii pe care i-am cîștigat și i-am cheltuit vreodată, nu am nimic de ascuns și nici acest guvern nu are nimic de ascuns.

Acum dacă noi vom reuși să facem tot ce așteaptă oamenii de la noi – e altă întrebare. Noi ne dorim să face tot ce le trebuie oamenilor, dar sînt foarte multe constrîngeri, avem niște instituții de stat care funcționează cum funcționează și nu vor deveni perfecte peste noapte. sînt tare mult probleme moștenite, avem o economie care este slabă pentru că oamenii de afaceri au fost hărțuiți, fugăriți, stau pe la închisoare, pentru că forța de muncă a plecat peste hotare, pentru că clasa de mijloc nu este în R. Moldova ci în diasporă... sînt tare multe probleme, nu aș vrea să vorbesc despre toate", a declarat Maia Sandu într-un interviu pentru ZdG.md.

În acest sens, prim-ministra a menționat că are toată certitudinea că în echipa sa de la guvern sînt oameni integri și nu vor face lucruri care s-au făcut în trecut.

„Ne vom strădui cît mai repede să creștem standardele de viață ale cetățenilor și sper să ne reușească", a conchis Maia Sandu.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Maia Sandu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1423
Populația:
671 locuitori

Bogzeşti este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Bogzeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la 18 km de orașul Telenești şi la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 671 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1423.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.