02 iulie 2019, 15:20 Realitatea moldovenească views 2955
Procuratura a expediat conducerii ţării un raport pe marginea investigaţiilor în dosarele fraudei bancare
02 iulie 2019, 15:20 Realitatea moldovenească views 2955

Procuratura a expediat conducerii ţării un raport pe marginea investigaţiilor în dosarele fraudei bancare

Procuratura Generală a anunţat marţi, 2 iulie, că a expediat conducerii ţării, inclusiv Preşedintelui Republicii Moldova, preşedintelui Parlamentului și prim-ministrului un raport pe marginea investigaţiilor desfăşurate în dosarele fraudei bancare, comunică MOLDPORES.

Potrivit Serviciului de presă al PG, raportul conţine informaţii despre procesul de investigare, acţiunile autorităţilor implicate în anchetă, asistența juridică internațională şi rezultatele obţinute până în prezent.

"În acest context, Procuratura asigură atât societatea, cât și autoritățile, despre faptul că urmărirea penală, care reprezintă un proces de colectare de probe, este avansată și va fi depusă toată diligenţa şi expertiza organelor de drept pentru finalizarea ei", se arată în comunicatul emis de PG.

Potrivit legislației Republicii Moldova, în procesul de investigare a fraudei bancare sunt implicate mai multe autorităţi ale statului, inclusiv Agenţia de recuperare a bunurilor infracţionale (ARBI) şi Serviciul prevenirea şi combaterea spălării banilor (SPCSB).

Sursa: www.moldpres.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1803
Populația:
565 locuitori

Natalievca este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ivanovca, Comarovca, Natalievca, Popovca, Ţapoc. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Fălești și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 565 de oameni. Satul Natalievca a fost menționat documentar în anul 1803.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.