29 iulie 2019, 14:40 Realitatea moldovenească views 3994
Un moldovean transformă microbuze obişnuite în adevărate hoteluri pe 4 roţi (Video)
29 iulie 2019, 14:40 Realitatea moldovenească views 3994

Un moldovean transformă microbuze obişnuite în adevărate hoteluri pe 4 roţi (Video)

Un bărbat dintr-o suburbie a Capitalei, transformă microbuze obişnuite, în adevărate hoteluri pe patru roţi. La ultima sa lucrare, pe care a finalizat-o ieri, mecanicul a muncit aproape patru luni.

După reutilare, microbuzul dispune de toate comodităţile, este dotat cu baie, bucătărie şi dormitor, iar salonul e tapiţat cu piele naturală. Lucrările au costat cîteva sute de mii de lei.

De reutilarea mijlocului de transport s-au ocupat 13 muncitori care au dezmembrat interiorul automobilului pe bucăţi. Bagheta magică în procesul de transformare a salonului într-un adevărat hotel de 5 stele, pe patru roţi, este Constantin Bolea, un specialist în tuning, cu o experienţă de aproape 10 ani. În doi timpi şi trei mişcări, salonul microbusului se poate transforma, după reutilare, într-un dormitor încăpător.

Automobilul este dotat cu televizor, aparat de ceai şi cafea, climatizor, dar şi cu două frigidere.
Baia şi bucătăria sînt amplasate în spatele maşinii. Duşul a fost încorporat în portiera portbagajului, unde, deasemenea, a fost integrat şi rezervorul cu apă, care are o capacitate de 90 de litri.

Tot aici, a fost instalat un aragaz, o chiuvetă cu robinet, dar şi o masă pentru prepararea bucatelor.

Iar pentru un confort maxim în timpul rulării, mecanicii au făcut modificări şi la suspensia maşinii. Acum înălţimea dintre caroserie şi asfalt, poate fi reglată prin ajustarea compresiei de aer din sistem.

Lucrările au costat aproape jumătate de milion de lei. Potrivit specialiştilor, toate detaliile au fost confecţionate manual. Proprietarii maşinii, un cuplu de moldoveni stabiliţi în Germania spun că nu regretă banii investiţi.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

microbuz , hotel

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1646
Populația:
3770 locuitori

Racovăţ este un sat şi comună din raionul Soroca. Racovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Soroca și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3770 de oameni. Satul Racovăț a fost menționat documentar în anul 1646.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.