30 iulie 2019, 14:40 Realitatea moldovenească views 3174
Cînd s-a înrăutățit relația lui Platon cu Plahotniuc și ce au discutat la ultima întîlnire
30 iulie 2019, 14:40 Realitatea moldovenească views 3174

Cînd s-a înrăutățit relația lui Platon cu Plahotniuc și ce au discutat la ultima întîlnire

Veceslav Platon povestește despre relația lui cu Plahotniuc și relatează despre ce au discutat la ultima întîlnire din Geneva.

„Pentru Plahotniuc eu ma fost cel mai periculos, de aceea și mi-a făcut aceste probleme. În 2015, după ce l-a închis pe Filat, ne-am întîlnit la Geneva pentru a discuta despre viitoarele treburi. Aveam parteneri în Moldova și eram interesat ca ei să nu aibă probleme. În opinia mea, perioada cînd noi am încetat să discutăm era atunci cînd Timofti nu l-a acceptat pentru funcția de prim-ministru. Plahotniuc credea că eu stau în spatele acestei decizii. Însă eu nu am avut nimic cu această decizie", povestește omul de afaceri.

„După ce a devenit singurul „stăpîn" al Moldovei, Plahotniuc a dorit totul să obțină și controleze inclusiv și fluxurile financiare din cele două bănci care nu îi aparțineau.

„El preferă întotdeauna să ducă negocieri cu Iaralov. Acesta joacă rolul polițistului bun. El te ascultă, după care îți spune ce crede despre o anumită situație. Apoi tot asta îi transmite lui Plahotniuc. El niciodată nu arată că are intenții de a face cuiva rău. El minte foarte bine. Pentru el dorința de a fura și minți este în sînge. La ultima întîlnire el mă asigura că va fi totul bine în Moldova. Cu ajutorul meu va îmbunătăți economia țării și tot așa mai departe", a conchis Platon.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1656
Populația:
2730 locuitori

Hagimus este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Hagimus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Căușeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2730 de oameni. Satul Hagimus a fost menționat documentar în anul 1656.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.