19 septembrie 2012, 17:50 Realitatea moldovenească views 3093
19 septembrie 2012, 17:50 Realitatea moldovenească views 3093

Dodon: Chirtoacă este şarlatanul general al Chişinăului

Preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, consideră că primarul general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a procedat josnic la ultima şedinţă a Consiliului Municipal Chișinău şi afirmă că acesta este ”un şarlatan lipsit de scrupule”.

”Cu un zîmbet infantil, Chirtoacă s-a lăudat că votul Consiliului Municipal Chișinău a fost un trucaj, iar cei 26 de consilieri municipali sînt nişte „păpuşi de paie” în mîinile şarlatanului general de Chișinău. Nu ştiu unde a învăţat Chirtocă asemenea „strategii”: în Sorbonne, prin ţările-mume sau la un joc de cărţi cu „gheaghea” Mişa. Ştiu însă că prin aşa metode nu va ajunge departe, pentru că şi-a dat arama pe faţă acest „cel mai cinstit” politician. Acum, toată lumea îi ştie apucăturile şi lipsa de scrupule. Tot cu aşi din mînecă şi şarlatanii aceşti liberali vor să facă, probabil, şi „unirea””, a scris Dodon pe blogul său.

Totodată, el susţine că ultima decizie votată de consilierii municipali este unica decizie valabilă juridic şi anulează toate celelalte decizii anterioare.

”Deci, la ziua de astăzi, din punct de vedere juridic, nu şarlatanesc, strada Alexandru Ioan Cuza urmează să fie redenumită în strada Alexei Belski. Şi Partidul Socialiştilor se va asigura ca legea să fie respectată şi pusă în aplicare”, a opinat liderul socialiştilor.

Amintim că, ieri, Dorin Chirtoacă a declarat că ”a dus de nas” socialiştii, votînd decizia cu privire la schimbarea denumirii străzii Cuza Vodă în Alexei Belski.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
1073 locuitori

Doltu este un sat din cadrul comunei Işcălău, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Fălești și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1073 de oameni. Satul Doltu a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.