21 septembrie 2012, 15:20 Realitatea moldovenească views 8816
21 septembrie 2012, 15:20 Realitatea moldovenească views 8816

Constantin Tănase: Alianța pentru Integrare Europeană va încerca să rămînă la putere cu ajutorul forței

Alianța pentru Integrare Europeană nu va crea condiții pentru alegeri libere și va încerca să rămînă la putere cu ajutorul forței. Este opinia lui Constantin Tănase, jurnalist și redactor șef al ziarului Timpul, citat de MOLDNEWS.

Într-un editorial autorul a menționat că coaliția liberal-democrată are sub controlul său serviciile speciale și organele de ordine, fapt care exclude transmiterea pașnică a puterii în cadrul alegerilor.

"Eu am văzut în acțiunea Guvernului de a ridica toată poliția în picioare, în situația cînd era vorba, totuși, de o manifestare pașnică (marșul unioniștilor – n.r.) a unor tineri, o demonstrare a mușchilor. O asemenea guvernare nu se va lăsa cu una, cu două de putere, nu va crea condiții pentru alegeri libere și corecte și va încerca să rămînă la putere cu ajutorul forței. Spre viitorul scrutin electoral Alianța merge bine „echipată”, avînd sub controlul ei Internele, Procuratura, SIS-ul, Centrul Anticorupție, Consiliul Național de Integritate, televiziunea publică ș.a.m.d." a menționat el.

În acest context, Constantin Tănase s-a întrebat: "va ceda ea oare, pașnic, puterea? La asta v-ați gîndit, dragi cititori?".

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
2001
Populația:
406 locuitori

Dumbrava este un sat din cadrul comunei Trușeni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Dumbrava a fost înregistrat oficial în anul 2001.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.