28 septembrie 2012, 12:37 Realitatea moldovenească views 9586
28 septembrie 2012, 12:37 Realitatea moldovenească views 9586

Liderul liberalilor „mulge” întreprinderile în numele ideei românești


Foto: simpalsmedia.com 

Liderul liberalilor moldoveni, Mihai Ghimpu nu este un hoț ordinar, ci se plasează în zona unor mișcări mafiotice ideologizate, exploatînd sentimentele naționale ale unor persoane în scopuri de îmbogățire personală, consideră liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu.

”Nimeni nu s-a așteptat că proletarul Ghimpu ajunge în decurs de trei ani mulgătoare fruntașă în Republica Moldova. El mulge și căile ferate, Aeroportul internațional Chișinău, Piața centrală și atît timp cît aceste obiecte nu rag, atît timp Ghimpu o să le mulgă”, a declarat politicianul marți, 25 septembrie, în cadrul emisiunii PRIMETIME.

Potrivit lui Mocanu, ”Ghimpu îmbracă milioanele sale în haina ideologică, pe care o numește lupta pentru drepturile romînilor în Republica Moldova”.

”Atunci cînd nepotul lui încearcă să dovedească că o capitală a unui stat suveran și independent Republica Moldova este mai bine să o conduci romînește decît să faci ca această capitală să fie curată, spălată, luminată noaptea – atîta timp noi avem voie să punem la îndoială sentimentele pe care acești oameni și le etalează”, a conchis politicianul, specificînd că ”Ghimpu prezintă un pericol pentru starea de mentalitate din Republica Moldova și pentru starea psihică a oamenilor care sunt alături de el”.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1118 locuitori

Rudi este un sat şi comună din raionul Soroca. Rudi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 40 km de orașul Soroca și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1118 oameni. Satul Rudi a fost menționat documentar în anul 1463.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.