31 ianuarie 2020, 12:00 Realitatea moldovenească views 5262
Plahotniuc nu mai scapă. Stoianoglo anunță ce vor face autoritățile de la noi
31 ianuarie 2020, 12:00 Realitatea moldovenească views 5262

Plahotniuc nu mai scapă. Stoianoglo anunță ce vor face autoritățile de la noi

Autoritățile de la Chișinău vor purta convorbiri la Interpol, inclusiv despre prezentarea de noi documente, pentru a obține anunțarea fostului lider democrat Vlad Plahotniuc în căutare internațională, a declarat procurorul general Alexandr Stoianoglo.

„Vom insista pe căutarea internațională a lui Vlad Plahotniuc", a spus Stoianoglo în fața presei după ședința Consiliului Superior al Procurorilor, precizînd că, deocamdată, Interpol a confirmat doar că a primit o asemenea solicitare în scris a Procuraturii Generale, transmite Știri.md cu referire la Europalibera.org.

Nu este limpede cînd și dacă i se va da curs.

Autoritățile moldovene l-au anunțat pe Plahotniuc în căutare internațională și interstatală în octombrie 2019, acuzîndu-l de spălare de bani în proporții deosebit de mari, la aproape cinci luni după fuga acestuia în străinătate după pierderea puterii la începutul lunii iunie.

Amintim că fotografia fostului lider al democraților, Vlad Plahotniuc, a apărut pe panourile informative ale persoanelor date în căutare de polițiști.

Sursa: stiri.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1419
Populația:
8469 mii locuitori
Logo

Otaci este un oraş în raionul Ocniţa, Republica Moldova. Amplasat în nord-estul republicii, pe malul drept al rîului Nistru, la hotar cu Ucraina,  oraşul Otaci este situat la o distanţă de 260 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8469 locuitori. Otaci este o veche localitate moldovenească, Stînca Vămii, din 1419 aici fiinţînd o vamă. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.