07 noiembrie 2020, 10:30 Realitatea moldovenească views 2886
Procesul educațional nu va fi oprit – declarație
07 noiembrie 2020, 10:30 Realitatea moldovenească views 2886

Procesul educațional nu va fi oprit – declarație

Igor Dodon optează ferm pentru continuarea procesului educațional în școli și nu ia în calcul reintroducerea regimului de carantină în țară.

Candidatul la prezidențiale spune că studiile online nu s-au dovedit a fi eficiente. Iată de ce, decizia de a institui carantina trebuie luată în dependență de situația epidemiologică din fiecare instituție de învățămînt în parte.

"Nu trebuie să oprim procesul educațional, trebuie să continuăm studiile. Online nu este cel mai eficient pentru părinți, profesori, elevi. Chiar dacă situația pandemică nu e deloc simplă, sînt categoric împotriva sistării procesului educațional, la fel ca și sistarea activității eocnomice. Nu vom reveni la carantină, nu vom proceda ca în țările europene. Sînt sigur că vom ține piept", a mai spus el.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

învăţămînt , Igor Dodon , carantina

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
1913 locuitori

Drăguşenii Noi este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Horodca și Dragușenii Noi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1913 oameni. Satul Drăguşenii Noi a fost menționat documentar în anul 1522.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.