18 decembrie 2012, 10:36 Realitatea moldovenească views 6202
18 decembrie 2012, 10:36 Realitatea moldovenească views 6202

Dumitru Bostan: Cursele la nord sînt anulate aproximativ 90%.

Foto: jurnaluldebuzau.ro

Circulaţia transportului public spre nordul ţării rămîne sistată. Şi asta pentru că muncitorii de la drumuri efectuează încă lucrări de deszăpezire pe traseele naţionale, relatează publika.md.

"Cursele la nord sînt anulate aproximativ 90%. De azi de dimineaţă s-a deschis traseul Bălţi-Iaşi, cu trecerea prin Făleşti-Sculeni. Sperăm ca mîine să se poată circula pe toate drumurile din nordul ţării. Poliţia Rutieră a închis drumurile la ieşirea din Bălţi şi ţinem contact cu şeful Poliţiei Rutiere. Cum se deschide o porţiune de drum, el ne sună şi ne spune care porţiune de drum este deschisă şi dacă putem să permitem circulaţia în direcţia următoare", a declarat Dumitru Bostan, administratorul Asociaţiei Autogărilor din Bălţi.

Cuvinte cheie:

zapada , drum , avertizare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
482 locuitori

Novocotovsc este un sat din cadrul comunei Frunză din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Sloibozia și la 106 km de Chișinău. Populaţia satului Novocotovsc alcătuia 482 de oameni în anul 2004. Satul Novocotovsc a fost înființat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.