30 ianuarie 2013, 16:31 Realitatea moldovenească views 6927
30 ianuarie 2013, 16:31 Realitatea moldovenească views 6927

Fructele şi legumele moldoveneşti la expoziţia “Fruitlogistica”

Produsele "made in Moldova" vor fi prezentate la expoziţia Internaţională "Fruitlogistica", care va avea loc la Berlin, Germania, în perioada 5-9 februarie, informează trm.md.

Potrivit Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), pentru prima oară, producătorii agricoli din R. Moldova vor prezenta la acest eveniment un stand național, cu suportul programului ”Competitivitatea agricolă și dezvoltarea întreprinderilor”, finanțat de USAID în comun cu MAIA. De asemenea, vor fi expuse fructe, legume, struguri autohtoni, precum și fructe procesate.

Producătorii moldoveni vor promova gustul natural al fructelor proaspete autohtone sub sloganul “Moldova - Taste makes the difference” (Un gust deosebit).

În Uniunea Europeană, ”Fruitlogistica” este cea mai importantă expoziție a produselor proaspete de origine vegetală, la care participă circa 2400 de companii din toată lumea.

Cuvinte cheie:

expoziție , fructe si legume , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
36 locuitori

Ceroborta este un sat din cadrul comunei Cruzeşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 36 de oameni. Satul Ceroborta a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.