10 iulie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 2763
Astăzi este ziua tăcerii, înaintea alegerilor parlamentare anticipate de duminică
10 iulie 2021, 12:30 Realitatea moldovenească views 2763

Astăzi este ziua tăcerii, înaintea alegerilor parlamentare anticipate de duminică

Astăzi este ziua tăcerii în Republica Moldova, înainte de alegerile parlamentare anticipate de duminică, 11 iulie. Potrivit Codului electoral, astăzi și mîine agitația electorală este strict interzisă.

Comisia Electorală Centrală atenționează că în aceste două zile nu se permite desfășurarea/reflectarea activităților/materialelor cu tentă electorală şi nici apariția candidaților în alegeri la emisiuni televizate sau radiofonice.

De asemenea, concurenții electorali nu pot efectua virări în și din contul cu mențiunea "Fond electoral".

Continuarea agitației electorale de către mass-media, concurenți electorali şi cetățeni constituie contravenție administrativă şi se sancționează cu amendă de la 750 la 1 500 de lei, aplicată persoanelor fizice, ori cu amendă de la 1 750 la 2 500 lei, aplicată persoanei cu funcție de răspundere sau concurentului electoral.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

Moldova , alegeri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1814
Populația:
3305 locuitori

Proteagailovca este o localitate din componența municipiului Bender, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 2 km de orașul Bender și la 66 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2008, populaţia satului constituia 3305 oameni. Satul Proteagailovca a fost menționat documentar în anul 1814.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.