11 octombrie 2021, 11:45 Realitatea moldovenească views 3062
Care este valoarea terenului cumpărat de șomera Maria Olar
11 octombrie 2021, 11:45 Realitatea moldovenească views 3062

Care este valoarea terenului cumpărat de șomera Maria Olar

Activista civică, Maria Olar a cumpărat, vineri, la licitația funciară cu strigare privind vînzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău un lot cu casă în valoare de 550 de mii de lei, transmite Noi.md cu referire la telegraph.md.

Este vorba despre o casa de locuit individuală de pe strada Tîrgoviște cu suprafața totală de 533 de metri pătrați.

Înainte de a se produce tranzacția, Olar a pornit un scandal legat de prețul propus la licitație. Aceasta a declarat că este gata să dea 500 de mii de lei. Organizatorii i-au explicat că licitația propune negocieri, iar imobilul nu poate fi vîndut la prețul stabilit inițial. În cele din urmă Olar a fost de acord să plătească 550 de mii de lei.

Maria Olar a candidat la funcția de deputat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. În declarația sa de avere depusă la CEC, Olar a indicat că în ultimii doi ani a fost șomeră și nu a avut niciun venit.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

activisti , procurare , teren

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
788 locuitori

Octeabriscoe este un sat din cadrul comunei Țambula, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Sîngerei și la 129 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 788 de oameni. Satul Octeabriscoe a fost înființat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.