16 noiembrie 2021, 16:00 Realitatea moldovenească views 2961
Prima sută de metri a guvernului Gavrilița
16 noiembrie 2021, 16:00 Realitatea moldovenească views 2961

Prima sută de metri a guvernului Gavrilița

Guvernul Nataliei Gavrilița a activat 100 de zile. La intrarea în funcție, ne-a promis o “Moldovă a vremurilor bune”. Dar reieșind din primele o sută de zile, “vremurile bune”, dar și sporirea nivelului de trai al populației, reducerea nivelului de sărăcie cu 20%, iar a sărăciei extreme – cu 5%, construirea unei economii noi și altele (pe toate și le-a asumat noul cabinet de miniștri) se transferă pentru un termen nedeterminat.

Nu putem nega faptul că actualul guvern și-a început activitatea în momente grele pentru țară. Cu toate acestea, întotdeauna a fost greu și în orice moment oamenii compară rezultatele conducerii cu ceea ce politicienii au promis în lupta pentru putere. Actualele alegeri anticipate s-au desfășurat într-o criză fără precedent și ni s-a promis cel mai profesionist guvern-anticriză din istoria țării (“Va fi un guvern puternic, capabil să soluționeze problemele complicate care stau în fața țării în prezent” M. Sandu). Dar deocamdată noi avem un cabinet de miniștri care nu doar nu rezolvă problemele care s-au acumulat, dar mai generează și altele noi.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

guvern , Natalia Gavrilița

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
388 locuitori

Poiana este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi din raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ungheni și la 85 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 388 de oameni. Satul Poiana a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.