07 februarie 2022, 11:30 Realitatea moldovenească views 2261
Termoelectrica recomandă reglarea temperaturii în blocuri
07 februarie 2022, 11:30 Realitatea moldovenească views 2261

Termoelectrica recomandă reglarea temperaturii în blocuri

Termoelectrica S.A. recomandă gestionarilor fondului locativ și/sau responsabililor de contor să monitorizeze sistematic și să asigure reglarea la necesitate a temperaturii în blocurile locative, în funcție de necesitățile locatarilor.

Acțiunea este necesară pentru a asigura confortul termic individual pentru fiecare bloc în parte, precum și pentru un nivel sporit de eficiență energetică, inclusiv prin optimizarea consumului de resurse energetice.

Totodată, în cazul în care, pe parcursul zilei, temperaturile aerului exterior sunt ridicate, iar caloriferele sunt supraîncălzite, recomandăm locatarilor să solicite intervenția gestionarului fondului locativ sau, după caz, a angajaților Termoelectrica, pentru ajustarea consumului de energie termică, utilizînd următoarele canale:

Contactele Gestionarilor. Accesați: https://consumator.termoelectrica.md/contacte-gestionari-fondul-locativ/

Centrul de apel – 1300 și 022 447 447;

Aplicația Viber: 069-444-144 (disponibil pentru text, imagini foto și video) pentru raportarea problemelor tehnice.

Termoelectrica în condiții de urgență, are obligația de a monitoriza strict graficul de temperaturi, consumul de gaze naturale pentru a asigura confortul consumatorilor conform Regulamentului privind indicatorii de calitate aprobat de ANRE.

Menționăm faptul că întreprinderea asigură furnizarea calitativă a energiei termice pînă la branșamentul clădirii (punctul de conectare), iar sistemul ingineresc de încălzire intrabloc este administrat de locatari, prin intermediul administratorul/gestionarului fondului locativ.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Termoelectrica , energie termică

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
1843 locuitori

Todireşti este un sat din cadrul comunei Chetrosu, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 20 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1843 de oameni. Satul Todireşti a fost menționat documentar în anul 1627.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.