03 martie 2022, 15:30 Realitatea moldovenească views 1296
Moldova Fruct este în căutare de noi piețe de desfacere pentru merele depozitate
Foto: agroexpert.md
03 martie 2022, 15:30 Realitatea moldovenească views 1296

Moldova Fruct este în căutare de noi piețe de desfacere pentru merele depozitate

Asociația Moldova Fruct a anunţat că este în comunicare cu potențiali cumpărători pentru a ajuta producătorii să-şi comercializeze merele pe care le au în prezent în depozitele frigorifice, transmite moldovenii.md cu referire la Moldpres.

„În situația actuală creată, considerăm că numai prin eforturi comune și comunicare putem reuși să identificăm cumpărători pe alte piețe. Pentru a iniția discuțiile cu potențialii cumpărători, trebuie să le prezentăm oferte valabile pe diferite soiuri. Este important în această situație să ne cooperăm la formarea unor loturi de mere atractive pentru clienții pe care-i abordăm”, scrie Moldova Fruct.

Asociaţia îndeamnă producătorii și exportatorii interesați să completeze cât mai operativ un tabel cu datele solicitate și să-l expedieze la adresa olaru@moldovafruct.md. Telefonul de contact este 068997709. 

 

 

Sursa: www.moldpres.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1966 locuitori

Baimaclia este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Surchiceni și Baimaclia. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Căușeni și la 65 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1966 de oameni. Satul Baimaclia a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.