19 martie 2022, 12:30 Realitatea moldovenească views 2601
Vizitele doritorilor la Parlament au fost reluate
19 martie 2022, 12:30 Realitatea moldovenească views 2601

Vizitele doritorilor la Parlament au fost reluate

Toți doritorii pot vizita clădirea Parlamentului Republicii Moldova în cadrul unui tur ghidat. Vizitele de informare au fost reluate, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al Legislativului, acestea sînt organizate în zilele de luni, marți și miercuri, cu excepția zilelor în care sînt desfășurate ședințe plenare. Vizitele de informare ghidate sînt gratuite, au o durată de 45 de minute și se desfășoară pe un traseu prestabilit care include Muzeul Parlamentului, sala Europa, sala de ședințe plenare și spațiile adiacente.

Vizitatorii sînt ghidați, la solicitare, în limbile romînă, rusă sau engleză. Totodată, aceștia vor respecta cerințele obligatorii de sănătate publică. Vizitatorii minori sînt însoțiți, în mod obligatoriu, pe toată durata vizitei, de cel puțin o persoană adultă. Pentru persoanele cu vîrsta de peste 18 ani, accesul în clădire se face în baza unui act de identitate valabil.

Programarea vizitelor de informare se face online, pe platforma www.vizite.parlament.md, cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de data planificată.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

parlament , Moldova , excursie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
745 locuitori

Chioselia Mare este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frumuşica și Chioselia Mare. Localitatea se află la distanța de 52 km de orașul Cahul și la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 745 de oameni. Satul Chioselia Mare a fost menționat documentar în anul 1765.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.