20 mai 2013, 16:03 Realitatea moldovenească views 7543
20 mai 2013, 16:03 Realitatea moldovenească views 7543

Site-ul moldovenii.md şi-a premiat cîștigătorii

Cîștigătorii concursului foto „Copiii noștri”, organizat de site-ul moldovenii.md, şi-au primit premiile binemeritate.

Premiul Mare ‒ o excursie cu familia de trei zile la Cheile Bicazului (România) ‒ a fost cîştigat de Dumitru Zaharia. El a acumulat cele mai multe voturi. Dumitru a recunoscut că ia parte nu prima oară la concursurile de pe site-ul moldovenii.md, însă este prima oară cînd cîștigă. "A trebuit să apelez la ajutorul tuturor celor apropiaţi mie, dar şi a prietenilor mei. Le trimeteam zilnic link-uri pe toate rețelele de socializare ca să voteze pentru mine. De aceea am şi cîștigat acest concurs, "‒ ne-a povestit Dumitru.

Premiul II ‒ două bilete la avion în orice colţişor al Europei – l-a primit Cristina Ursu. Ea ne-a mărturisit că încă nu s-a decis ce va face cu premiul, dar este foarte fericită că l-a cîştigat. "A fost o mare surpriză pentru mine. Unde voi pleca, nu am decis încă, dar mi-aş dori să vizitez Parisul sau Grecia", ‒ a menţionat ea.

Pe locul trei s-a plasat ‒ Nelea Cibotaru. Ea va merge într-o excursie în oraşul subteran Cricova. „Mă așteptam să cîștig, pentru că am prezentat fotografii foarte frumoase, dar şi pentru că m-am bucurat de susţinerea numeroşilor mei prieteni. Sînt nespus de bucuroasă să primesc acest premiu, pentru că nu am mai fost în oraşul subteran Cricova şi mi-am dorit să pot ajunge într-acolo”, ‒ ne-a spus Nelea.

Nici cei mai activi participanți ai concursului nu au rămas fără premii. Premiul Juriului i-a fost oferit Marinei Burghiu, care a primit în calitate de cadou un abonament la un club de fitness.

Concursul „Copiii Noștri” de pe site-ul www.moldovenii.md s-a desfăşurat în perioada 2 aprilie15 mai.

Cuvinte cheie:

moldovenii , copii , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1580
Populația:
1605 locuitori

Dancu este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Dancu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1605 oameni. Satul Dancu a fost menționat documentar în anul 1580 cu denumirea Ușerești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.