06 aprilie 2023, 16:00 Realitatea moldovenească views 1489
Maia Sandu, în vizită la Bălți: Ce subiecte a discutat cu antreprenorii și localnicii
06 aprilie 2023, 16:00 Realitatea moldovenească views 1489

Maia Sandu, în vizită la Bălți: Ce subiecte a discutat cu antreprenorii și localnicii

Președintele Maia Sandu a efectuat o vizită de lucru la Bălți unde a discutat cu mai mulți antreprenori.

Sandu le-a vorbit oamenilor de afaceri despre prioritățile guvernării, precizînd că printre acestea se regăsește îmbunătățirea climatului de afaceri.

„Am vorbit despre programele guvernamentale de susținere a business-ului, despre eforturile de debirocratizare și de deschidere a noi piețe de export. Asigurarea unei creșteri economice robuste este calea noastră spre bunăstare, de aceea una dintre prioritățile guvernării este îmbunătățirea mediului de afaceri. Am vorbit și despre avantajele semnificative ale integrării europene pentru antreprenorii din Moldova”, a spus Președinta.

În cadrul viziei, președinta Maia Sandu a discutat și cu locuitorii satului Elizaveta, din municipiul Bălți, despre ce fac autoritățile ca să mențină liniștea în țară, astfel încât cetățenii să se simtă în siguranță acasă, dar și despre cum este sprijinită dezvoltarea localităților.

„Am invitat sătenii să depună dosarul pentru finanțarea proiectelor de infrastructură locală în cadrul programului național „Satul European”. Vrem să oferim condiții bune de trai tuturor cetățenilor, inclusiv celor care locuiesc în regiuni, de aceea investim în infrastructură, dar și servicii sociale”, a conchis Președinta.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , Balti , antreprenoriat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
65 locuitori

Caraiman este un sat din cadrul comunei Frasin, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Dondușeni și la 215 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 65 de oameni. Satul Caraiman a fost înființat în anul 1925.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.