31 iulie 2023, 15:00 Realitatea moldovenească views 1126
Deputații pleacă în vacanță! Ce le-a reușit aleșilor poporului
31 iulie 2023, 15:00 Realitatea moldovenească views 1126

Deputații pleacă în vacanță! Ce le-a reușit aleșilor poporului

Astăzi, aleșii poporului se întrunesc în ultima ședința plenară din sesiunea primăvară-vară. Deputații majorității parlamentare spun că au reușit să adopte multe proiecte în folosul cetățenilor.

Pe de altă parte, unii foștii deputați critică activitatea legislativului și spun că parlamentarii au fost niște lenoși, notează Noi.md cu referire la tv8.

„Cred că cetățenii vor da o notă. Noi avem încă doi ani să realizăm proiectul programul electoral. Ne-a reușit pe multe domenii: justiția, lupta cu propaganda”, susține deputatul PAS, Dorian Istratii.

„Acest parlament va rămîne în istorie ca cel mai leneș”, consideră fostul deputat Liviu Vovc.

Parlamentul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvara începe în luna februarie și nu poate depăși sfîrșitul lunii iulie. Sesiunea de toamna începe in luna septembrie si nu poate depăși sfîrșitul lunii decembrie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

deputați , vacanta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1630
Populația:
2618 locuitori

Brînza este un sat şi comună din raionul Cahul. Brînza este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cahul și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2618 oameni. Satul Brînza a fost menționat documentar în anul 1630.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.