28 decembrie 2023, 09:30 Realitatea moldovenească views 1178
Șefa statului a înmînat mai multe distincții de stat
28 decembrie 2023, 09:30 Realitatea moldovenească views 1178

Șefa statului a înmînat mai multe distincții de stat

Președinta Maia Sandu a conferit distincții mai multor angajați din domeniul educației, sănătății, administrației publice locale și centrale, mai multor sportivi, oameni de afaceri, dar și victimelor deportărilor.

Distincțiile au fost oferite în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de statul Republica Moldova și a înaltei măiestriei profesionale.

Președinta le-a mulțumit celor prezenți că, prin activitatea lor și prin rezultatele obținute, aduc un aport considerabil pentru dezvoltarea țării: „Mă bucur că, în toate regiunile, există oameni care contribuie la binele comun ca să construim o țară în care se trăiește mai bine, o țară în care există siguranță pentru cetățeni”.

Șefa statului a mai adăugat că toți cei prezenți la ceremonia de înmînare a distincțiilor demonstrează cît de mult talent avem, dedicație, cît de multă omenie avem în societatea noastră, or este important să recunoaștem și să apreciem această dedicație, această contribuție la binele comun.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

distinctie , Maia Sandu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
330 locuitori

Mihailovca este un sat din cadrul comunei Prajila, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Florești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 330 de oameni. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1897.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.