02 ianuarie 2024, 09:30 Realitatea moldovenească views 1082
În noaptea dintre ani, la Institutul Mamei și Copilului s-au născut șase copii
02 ianuarie 2024, 09:30 Realitatea moldovenească views 1082

În noaptea dintre ani, la Institutul Mamei și Copilului s-au născut șase copii

În noaptea dintre ani s-au născut șase copii la Institutul Mamei și Copilului, a declarat pentru Radio Moldova, purtătorul de cuvânt al instituției, Maxim Cazacu. Potrivit acestuia, mamele și copii sunt sănătoși și se simt bine.

„În noapte de Revelion la Institutul Mamei și Copilului au apărut pe lume 4 băieți și 2 fetițe. Primul copil care s-a născut are o greutate de 2 kilograme și 800 de grame. Atât mamele cât și copii se simt bine. Toți se vor afla în următoarele zile sub supraveghere medicală, după care vor fi externați la domiciliu. Anul acesta a fost înregistrat un număr similar de nașteri ca și în Revelionul trecut”, a precizat Maxim Cazacu

Anual, la Institutul Mamei și Copilului se nasc aproximativ 5000 de copii.

Sursa: radiomoldova.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1792
Populația:
11473 locuitori

Grigoriopol este un oraș din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea este situată pe malul stîng al Nistrului la o distanță de 53 km de Chișinău. Conform recensămîntului din 2004 orașul avea o populație de 11 473 locuitori. Orașul Grigoriopol a fost întemeiat în anul 1792.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.