29 octombrie 2013, 11:51 Realitatea moldovenească views 10258
29 octombrie 2013, 11:51 Realitatea moldovenească views 10258

La Chișinău a fost preparată pasta de 51 de metri


Foto: acasatv.md

Moldovenilor le plac recordurile. Mai ales daca e vorba de... mîncare. Week-endul trecut a fost pus un asemenea record la un restaurant din Chisinau.

Acolo s-a pregatit cea mai lunga pasta. A avut 51 de metri. Evenimentul a fost organizat cu prilejul zilei internationale a pastelor. Bucatarilor restaurantului le-a luat cateva ore bune ca sa pregateasca pasta gigantica.

La stabilirea recordului bucatarii au fost ajutati si de clientii localului. Desi in prepararea pastelor s-a respectat reteta clasica, bucatarii spun ca acest record culinar nu este destinat consumului.

Sursa: acasatv.md

Cuvinte cheie:

record , Chisinau , restaurant

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
263 locuitori

Buciuşca este un sat din cadrul comunei Saharna Nouă, raionul Rezina. Satul Buciuşca este amplasat pe malul drept al rîului Nistru, este situat la o distanță de 22 km de oraşul Rezina şi la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 263 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1522.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.