21 decembrie 2015, 16:03 Personalități views 38765
Carla's Dreams - un nou fenomen muzical moldovenesc, care a cucerit Romania
21 decembrie 2015, 16:03 Personalități views 38765

Carla's Dreams - un nou fenomen muzical moldovenesc, care a cucerit Romania

Dupa O-Zone si Zdob si Zdub, in 2015 un nou fenomen muzical din Republica Moldova a cucerit Romania. Carla's Dreams, sau baietii fara fata s-au strÎns intr-o gasca de oameni talentati sa faca muzica pentru adolescenti si pentru parinti, pentru cei de dreapta si pentru cei de stanga , in romana si in rusa.

Au single-uri de locul 1 in toate topurile muzicale, colaborari cu cei mai mari artisti de peste Prut si peste 75 de milioane de vizualizari pe Youtube. Totul, dupa ce cativa ani au existat doar pe net.

Prima intalnire cu publicul din România a fost prin colaborarea cu INNA intr-o reinterpretare a piesei lor POHUI. Au urmat hituri de exceptie ca "Lumea ta" cu Loredana, "Fie ce-o fi" cu Dara, INNA si Antonia, iar piesa "Cum ne noi" cu Delia a reusit sa fie cea mai cautata melodie de pe You Tube in 2015, cu aproape 34 de milioane de vizualizari.

"Te rog'', cel mai recent single al lui Carla's Dreams, si "Sub pielea mea" ne arata ca moldovenii abia si-au intrat in mana... sau in voce.

Cînd vrem sa aflam mai multe despre ei, aproape toti se recomanda Sergiu, sînt avocati, economisti, psihologi, spun ca " proiectul este partial casatorit" si ca are si copii. Dar de ce poarta desene pe fata?

Carla's Dreams: "As vrea sa spun ca sîntem foarte tari in marketing, dar nu ar fi adevarat. Vreau sa beau bere unde vreau eu, fara sa ma deranjeze nimeni." Ne intrebam atunci ce reprezinta desenele. Carla's Dreams: "Urat principalul sa fie. Noua ne pare foarte funny cand cineva urat canta despre dragoste."

Dragoste, dragoste, dar Carla's Dreams au si melodii in care injura cu tot patosul, iar fanii isi varsa si ei amarul cu foc.

"Noua ne pare ca a injura, e bine. Fara excese, evident. O injuratura atunci cand esti enervat este un leac." Il ascult pe sa-i zicem Sergiu si ma trezesc punand urmatoarea intrebare. "De ce apar atatia artisti talenti din Moldova?"

Doamne, asa de tare vreau sad au un ras ingenious amu...Cred ca este un pic mai multa drama, si arta nu se face niciodata din satisfactie si fericire."

Le place mult in Romania unde au fost primiti cu mare entuziasm si planuiesc sa-si petreaca aici si Revelionul. "Cred ca acum sîntem in perioada aceasta de indragostire cu Romania cand toate sunt bune, si-s numai flori si ciocolata."

Asta asa-i. Dar trupa Carla's Dreams ne-a cucerit pentru ca fiecare poarta o gluga si o masca sub care-şi ţine in siguranţa identitatea,visele, problemele, fanteziile.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

muzica , personalitati , fenomen , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
330 locuitori

Mihailovca este un sat din cadrul comunei Prajila, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Florești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 330 de oameni. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1897.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.