30 decembrie 2015, 16:37 Personalități views 8320
Eugen Doga a vizitat la Chișinău strada care îi poartă numele (Foto)
30 decembrie 2015, 16:37 Personalități views 8320

Eugen Doga a vizitat la Chișinău strada care îi poartă numele (Foto)

Cunoscutul compozitor moldovean s-a fotografiat alături de placa cu denumirea străzii, redenumită în onoarea lui. Fotografiile au apărut pe internet.

Amintim că plăcile cu noile denumiri ale străzilor din Chișinău au apărut zilele acestea în capitală. Pe ele sînt indicate numele lui Eugen Doga și Constantin Tănase. Anterior, aceste străzi se numeau Alexandru Diordiță și Cosmonauților.

Proiectul deciziei privind redenumirea străzilor a fost susținut de consilierii municipali liberali, liberal-democrați, democrați și cei din Partidul Popular European.

Totodată, mulți chișinăuieni sînt categoric împotriva acestei decizii, iar Partidul Socialiștilor intenționează să o conteste în instanța de judecată.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , strada , Eugen Doga

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1541
Populația:
6048 locuitori

Nezavertailovca este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Nezavertailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Tiraspol și la 126 km de Chișinău. Populaţia satului Nezavertailovca alcătuia 6048 de oameni în anul 1997. Satul Nezavertailovca a fost menționat documentar în anul 1541.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.