04 martie 2016, 11:37 Personalități views 7083
Constantin Moscovici a suferit o intervenție chirurgicală
04 martie 2016, 11:37 Personalități views 7083

Constantin Moscovici a suferit o intervenție chirurgicală

La finele anului trecut, naistul Constantin Moscovici a suferit o intervenție chirurgicală în Germania. În prezent el își continuă munca și se simte mult mai bine.

În luna octombrie, Constantin Moscovici a susținut un concert de caritate, însă puțini au știut că banii adunați de pe urma evenimentului vor merge pentru această intervenție chirurgicală. Naistul a ținut în taină tot ce avea legătură cu boala sa. Intervenția a avut loc în Germania, iar acum Constantin Moscovici se simte bine și continuă să-și bucure publicul cu noi creații.

„Totul s-a sfîrșit cu bine. Țin să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la soluționarea acestei probleme din punct de vedere financiar. Am fost plecat în Germania și pe parcursul unei luni de zile m-am ocupat numai de sănătatea mea", a relatat Constantin Moscovici în cadrul unei emisiuni televizate.

După operație, artistul a slăbit cîteva kilograme, însă acest lucru nu este un rezultat al intervenției suportate, ci al dietei pe care o urmează la recomandarea soției sale: „După intervenție am urmat niște medicamente, am adăugat kilograme în plus. Un pahar de apă caldă dimineața și două banane, aceasta este dieta pe care o urmez. Oricum, fac și sport, la recomandarea medicilor".

Naistul a anunțat că revine la activitatea sa scenică, cel mai apropiat concert fiind programat pentru 12 martie.

Sursa: www.noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1919
Populația:
1418 locuitori

Vasileuţi este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vasileuţi, Mihăilenii Noi, Ştiubeieni, Moşeni, Ciubara. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Rîșcani și la 186 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1418 locuitori. Satul Vasileuți a fost îtemeiat în anul 1919.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.