26 iulie 2016, 09:46 Personalități views 5403
Nona Marian nu mai vrea să facă muzică?!
26 iulie 2016, 09:46 Personalități views 5403

Nona Marian nu mai vrea să facă muzică?!

Numele Nonei Marian în muzica din Moldova a fost și rămîne unul important. Cea care a devenit cunoscută datorită trupei FRESH se pare că acum nu mai vrea să continue pe calea muzicii.

Artista spune că trece printr-o perioadă de răscruce și urmează să ia decizii importante. "Probabil am intrat într-o criză a vîrstei în care simt că stau la răscrucea unor drumuri și nu sînt sigură că vreau să continui pe drumul pe care l-am făcut pînă acum. Aș vrea ceva, o schimbare", a declarat Nona Marian, potrivit Paparazzi / Jurnal TV.

nterpreta a fost cît de cît activă în ultima perioadă. Ultima ei lansarea a avut loc în primăvara acestui an, și anume videoclipul pentru piesa "Șapte", care a fost apreciat de mulți ca o revenire în forță a Nonei.

Acum, nu ne rămîne decît să așteptăm deciziile pe care le va lua Nona Marian, căci, oricare nu ar fi acestea, o vor ajuta mult pe artistă să se dezvolte în direcția în care simte să poate fi o adevărată profesionistă.

Sursa: kankan.md

Cuvinte cheie:

interpret , muzica , personalitati

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2245 locuitori

Tigheci este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cuporani și Tigheci. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2245 de oameni. Satul Tigheci a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.