12 august 2016, 12:20 Personalități views 40801
Doina Ciobanu despre motivul plecării din Moldova
12 august 2016, 12:20 Personalități views 40801

Doina Ciobanu despre motivul plecării din Moldova

Cunoscuta fashion bloggeriță, Doina Ciobanu, a dezvăluit pentru publicația britanică „Daily Mail" din ce motiv a părăsit Republica Moldova și a încercat să devină renumită peste hotare, notează ZUGO.

Tînăra a explicat că unul din cele mai principale motive a fost faptul că nu avea acces la toate hainele care se produceau în Occident. „În Republica Moldova nu sînt magazine. Dacă voiam să-mi cumpăr haine, trebuia să merg în Romînia, acolo unde găseam brandurile H&M și Zara.

În copilărie, am avut foarte puțin acces la hainele din Occident. După destrămarea URSS-ului, oamenii au început să-și cumpere haine de peste hotare, însă la capitolul modă și stil moldovenii nu stăteau foarte bine. Asortau costumul sportiv cu pantofii. Era îngrozitor!", a povestit aceasta pentru jurnaliștii de la „Daily Mail".

Astăzi, Doina Ciobanu, în vîrstă de 22 de ani, are peste 155.000 de fani pe Instagram și lucrează cu unele dintre cele mai renumite branduri de modă. Aceasta are și un blog de succes pe care l-a fondat la doar 16 ani – „The Golden Diamonds".

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
322 locuitori

Crăciun este un sat din cadrul comunei Lingura, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 322 de oameni. Satul Crăciun a fost înființat în anul 1911.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.