01 septembrie 2016, 16:30 Personalități views 39375
Natalia Gordienco redevine studentă!
01 septembrie 2016, 16:30 Personalități views 39375

Natalia Gordienco redevine studentă!

2016 e cu siguranță unul dintre cei mai productivi ani din cariera interpretei Natalia Gordienco. Artista s-a bucurat de vacanțe, a lansat recent o piesă cu videoclip alături de Mohombi, iar din toamnă va redeveni studentă cu acte în regulă.

După ce a studiat Canto Pop Jazz la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Natalia a decis să-și mai adauge un profil în portofoliul de realizări.

Contactată de EA.md, artista a mărturisit că a optat și de această dată pentru o universitate autohtonă.

„Am ales să studiez Limbi Străine (engleza-franceza) la Universitatea de Stat din Moldova", spune cântăreața de 28 de ani.

Natalia a vorbit despre noua provocare și într-un interviu oferit pentru portalul yabbmusic.ro, unde a mărturisit:

„Sunt absolut fericită și vreau să îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce am și chiar pentru ce poate nu am încă. Sunt foarte ocupată și deja mă gândesc cum o să reușesc să fac tot ce am planificat, dar sînt un om extrem de activ, optimist și sunt permanent în mișcare. Știu că dacă vrei să obții ceva în această viață, trebuie să muncești permanent. Da, acum e mai greu, dar după va fi mult mai ușor. Mi-am dorit de câțiva ani să încep a doua facultate și iată că am reușit și am devenit iarăși studentă. Am multe concerte internaționale, interviuri și vreau să vorbesc engleza și franceza foarte bine, ca să mă descurc la cel mai înalt nivel, să îmi vină natural să fac asta."

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
591 locuitori

Pepenii Noi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Pepenii Noi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 591 de oameni. Localitatea a fost fondată în anul 1897.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.