08 august 2023, 09:30 Personalități views 1448
Maia Sandu a revenit din vacanță: Ce a făcut în această perioadă
08 august 2023, 09:30 Personalități views 1448

Maia Sandu a revenit din vacanță: Ce a făcut în această perioadă

Președinta Maia Sandu a revenit din vacanță, după cîteva zile petrecute cu familia. Informația a fost oferită de către reprezentanții instituției prezidențiale.

„Președinta Maia Sandu a avut concediul de odihnă în prima săptămînă din luna august și l-a petrecut cu familia”, se arată în mesajul Președinției expediat în adresa redacției realitatea.md.

Întrebați dacă Maia Sandu a revenit astăzi, 7 august, la birou sau urmează în următoarele zile, serviciul de presă al instituției a precizat că „șefa statului e la serviciu, nu e în vacanță”.

Ultimul eveniment public la care și-a făcut apariția șefa statului, potrivit comunicatelor de presă publicate pe pagina oficială a Președinției, a fost cel din Austria, acolo unde Maia Sandu a participat la Summitul Salzburg. În cadrul evenimentului internațional, șefa statului a ținut un discurs principal la deschiderea summitului. În marja Summitului, Președinta Maia Sandu a avut întrevederi bilaterale cu mai mulți înalți demnitari.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Maia Sandu , vacanta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1800
Populația:
1724 locuitori

Taraclia de Salcie este un sat şi comună din raionul Cahul. Taraclia de Salcie este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Cahul și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1724 de oameni. Satul Taraclia de Salcie a fost menționat documentar în anul 1800.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.