18 ianuarie 2024, 09:30 Personalități views 1263
Va candida sau nu la alegerile prezidențiale? Răspunsul Nataliei Morari
18 ianuarie 2024, 09:30 Personalități views 1263

Va candida sau nu la alegerile prezidențiale? Răspunsul Nataliei Morari

Cunoscuta jurnalistă Natalia Morari a făcut declarații în legătură cu viitorul său profesional într-un interviu, negând zvonurile despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale și intrarea în arena politică.

Morari, cu o carieră de 13 ani în televiziune, a exprimat satisfacția pentru ceea ce face în prezent și a subliniat sentimentul de libertate pe care îl resimte în afara sferelor politice și media.

De asemenea, Morari a dezmințit speculațiile privind lansarea unui nou post de televiziune, transmite Noi.md cu referire la EvZ.

"Am auzit că se vorbește așa ceva despre mine. Dar mie îmi place foarte mult ce fac acum. Și sunt foarte bucuroasă că am urmăritori. Am o experiență în televiziune de vreo 13 ani. Și nu știu dacă mai vreau să revin. Nu vă închipuiți cât de ușor mă simt", a declarat Morari.

Declarațiile vin ca o clarificare în contextul în care numele său a fost vehiculat în diverse zvonuri legate de ambiții politice sau proiecte media.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1650
Populația:
888 locuitori

Cuzmin este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 888 de oameni. Satul Cuzmin a fost menționat documentar în anul 1650.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.